Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

     

Nakd

• 30-10-2017 in Voel je gezond

Bij Nakd zijn ze sinds 2004 in de keuken aan de slag gegaan met het maken van gezonde voeding en goede alternatieven. Denk jij ook nog vaak dat natuurlijke producten 'somber' en 'smaakloos' zijn? Nakd bewijst je het tegendeel. Zij bieden producten aan die fun en smaakvol zijn!

 

 

Zo is hun assortiment aan repen, rozijnen en tussendoortjes ontstaan. Alle producten zijn 100% natuurlijk, GMO-vrij, geschikt voor veganisten. Bovendien is zo goed als het hele assortiment ook geschikt personen met een gluten- of melkintolerantie. 

Nakd is er voor iederen die graag beter wil weten en eten en vooral wil weten wat ze nu eigenlijk in hun mond stoppen. De Nakd bars zijn ook vrij van kunstmatige ingrediënten, suikers of siropen. 

Wat je levensstijl ook is, Nakd kun je overal mee naar toe nemen: Geniet van een reep als je ’s ochtends onderweg bent, deel de Nakd PoshBits met collega’s op kantoor, verstop een zakje Rozijnen met Smaak in de lunchtrommel van je kinderen als tussendoortje in hun pauze en vergeet natuurlijk niet die Crunch reep in je sporttas te stoppen om op krachten te komen na een goede workout… En dat alles zonder schuldgevoel!

 

Het was echt super! Hele leuke sfeer, toffe stands, vriendelijke mensen en veel leuke dingen gekocht.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics