Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

     

Natuurlijke producten bij Keypharm

• 09-01-2017 in Voel je mooi

KeyPharm ontwikkelt kwalitatief hoogstaande, natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten. Ze bieden de consument een brede waaier van producten aan, die de gezondheid en het gevoel van welzijn bevorderen. Een perfecte match met onze Goed Gevoel Ladies Fair dus!
 

Op de stand ontdek je o.m. wat aromatherapie voor jou kan doen. Het is een alternatieve methode om je te verzorgen op basis van geuren, met als doel zowel je lichamelijke, geestelijke als emotionele gezondheid te bevorderen. De geuren die gebruikt worden zijn geen parfums, maar krachtige natuurlijke essentiële oliën. Ze werken in op ons lichaam door inname, inademing of via de huid en kunnen ontspannen of juist stimuleren, de luchtwegen openen, enz. Physalis essentiële oliën zijn uitsluitend afkomstig van planten van gecontroleerde biologische teelt of biologische wildpluk.

Ondertussen krijg je heerlijke hapjes geserveerd, op basis van de Biotona superfoods en crackers. Dat vers fruit heel gezond is, wist je natuurlijk al. De laatste jaren heeft men echter ontdekt dat een aantal zogenaamde ‘super’bessen, groenten, kruiden en grassen een veelvoud aan gezonde inhoudsstoffen bevatten. Met name açaí, granaatappel, blauwe bes, cranberry, vlierbes, gerstegras, tarwegras, chlorella, groene thee, maca, camu camu, cacao,… De Biotona crackers zijn dan weer samengesteld uit gespruite biologische zaden. Het kiemen gebeurt onder gecontroleerde omstandigheden gedurende 1 à 2 dagen. Dit ontgrendelt de sluimerende levenskrachten in de zaden en brengt heel wat positieve eigenschappen met zich mee.

Dorst gekregen van dat alles? Dan kan de Herbalist Gin je ongetwijfeld bekoren. Deze unieke, 100% natuurlijke gin is het resultaat van een samenwerking tussen Filliers en Keypharm, en bevat maar liefst 50 zorgvuldig geselecteerde planten en kruiden. Je proeft er onder meer gember, rozemarijn, kardemom en koriander in, net als een ondertoon van bloemen zoals lavendel en roos. De geur van eucalyptusblaadjes en groene thee, en een hint van limoen, mandarijn en bessen, vervolledigen het smaakpallet. Zéker proeven!

 

Bij 'Ons' ook veel gelukkige gezichten!

 Patricia
Presskit Web design en development by Lavagraphics