Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nutridia

• 04-01-2018 in Voel je gezond

Gezond bio koken, dat doe je met Nutridia! 

Tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair stellen ze een uitgebreid aanbod van gezonde voedingsmiddelen aan je voor. Van superfoods tot gezonde noten, zaden en pitten, alternatieve zoetmiddelen en nog veel meer. 

Steffi Vertriest, van het programma De Gezonde Goesting op Njam, geeft bovendien dagelijks een demo waarbij ze je tips en tricks geeft om deze gezonde ingrediënten om te toveren tot heerlijke maaltijden. 

Voor Steffi begon het allemaal toen ze 'bye bye' zei tegen de cheeseburger en besliste om gezonder te gaan leven. De Antwerpse twintiger paste haar levensstijl grondig aan: ze begon te sporten, optimaal te ontspannen en bovenal gezond te koken. Sindsdien deelt ze haar recepten op haar blog en volgt ze een opleiding als voedingsconsulente. 

Naast voeding maakt ook yoga een groot deel uit van haar gezonde levensstijl. Steffi is energiek, gezond, positief, kook- en eetgraag... Kortom ze is de healthy foodie die je zal besmetten met haar leuke levensstijl!

 

Ik nam mijn 17- en 21-jarige dochter mee. We vonden het top en hebben genoten van alle verwennerij! Terwijl ze alle aanwinsten uitpakten, was de reactie meermaals: 'volgend jaar gaan we weer hé mamsie!'

 Sandra
Presskit Web design en development by Lavagraphics