Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Ontdek een gloednieuw natuurlijk huidverzorgingsproduct & skinfood ritueel in kaarsvorm

• 14-03-2018 in Voel je gezond

BELFIDA ziet huidverzorging als een hedendaagse urban skinfood & wellness behandeling @ home met een luxueuze & sensuele touch om uzelf en/of geliefde dagelijks een momentje van pure verwennerij te bezorgen. Dit om even te ontvluchten aan alle stress en bezorgdheden en zorg te dragen voor uw lichaam; uw belangrijkste vitale orgaan.

De Belfida Me-Candle collectie is gemaakt van de puurste natuurlijke boters & oliën, gesterkt door de kracht van essentiële oliën en de weelde van cosmetisch goud.

“Een mooie huid is het resultaat van innerlijke én uiterlijke zorg. Sinds het ultieme begin van ons BELFIDA avontuur is dit de essentie van ons verhaal geweest!” – BELFIDA -

De Belfida Me-Candle is meer dan louter een huidverzorgingsproduct in kaarsvorm. De warme zijdezachte olie, die uw lichaamstemperatuur van 39°C aanneemt, dringt dieper in in de huid en optimaliseert het bindweefsel rond spieren & gewrichten.  Vergelijk het niet met een massageolie die plakkerig aanvoelt & een film legt op de huid. Deze warme aromatische olie dringt via de poriën in de huid & creëert een aangenaam & comfortabel gevoel. Door gelaat & lichaam in te masseren met deze warme olie voorziet u de huid van een natuurlijke healing waardoor de huid op termijn anders gaat aanvoelen. De vervanger bij uitstek voor uw dag- & nachtcrème, bodylotion & serum.

“Skinfood has never been so original, so natural, so luxury, so pure…!”

De BELFIDA ME-CANDLE COLLECTIE bestaat uit 8 ME-CANDLES.  Ontdek de verrassende combinaties.  Ervaar het sensuele karakter van Aphrodite & Magic Moments.  Kies voor de puurheid van Gember, Rozemarijn, Sinaasappel of het ongekende Appelbloesem.  Gun uzelf de rust met de uitgesproken Deep Relaxation.  Of behandel de spieren & huid met de Koning der kruiden : Saffraan; geurloos maar daardoor niet minder efficiënt!

 

 

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics