Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

     

Ook Ons verwelkomt je graag op de Goed gevoel Ladies Fair!

• 05-02-2018 in Beursnieuws

Voor deze Goed Gevoel Ladies Fair slaan we opnieuw de handen in elkaar met de
dames van ONS. Dit staat bij hen onder andere op het programma:

Wil je een nieuw juweel? Neem dan deel aan de juwelenswishing van ONS, een ruilevenement met sieraden in de hoofdrol. Breng één of twee ringen, armbanden of halskettingen (die nog pico bello in orde zijn!) mee die je niet meer draagt en ruilen maar! Wie weet welke ‘pareltjes’ er op je liggen te wachten ...

Schuif aan in de Streetfood-kookdemo en ontdek hoe je met lekkere, verse ingrediënten een originele snack uit het vuistje tovert. De snelle hap van de foodtruck maak je voortaan zelf!

Graag creatief bezig? Maak een beewrap: de huishoudfolie van de toekomst!  
Of een hippe plantenhanger. Je ziet ze ondertussen in elke hipsterbar voor het raam. Kom naar onze workshop en maak er gewoon zelf een!

Is leuk bewegen en tegelijkertijd show verkopen je ding? Dan is cheerleading iets voor jou! Grijp je kans om het zelf eens te proberen tijdens deze kei coole workshop. Onze pompons liggen al voor je klaar!

Ben je graag creatief bezig? Bij Ons kan je onder andere je eigen houten juweel creëren of aan de slag gaan met oud papier. Geef oude tijdschriften en boeken een tweede leven als enveloppe, cadeauverpakking, slinger, notitieboekje, doosje of ... Laat je verbeelding de
vrije loop!

 

Bij 'Ons' ook veel gelukkige gezichten!

 Patricia
Presskit Web design en development by Lavagraphics