Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

     

+PresQue

• 30-10-2017 in Voel je mooi

CitySpot +PresQue is een nieuw, exclusief en uniek belevingsconcept in hartje Hasselt. Het is een bijzondere plek waar medisch-esthetische behandelingen worden uitgevoerd. Want wie zich goed in zijn vel voelt, straalt! 

En dat willen ze bij +PresQue bereiken. Het is dan ook een bewuste keuze om enkel te focussen op medisch innovatieve en veilige behandelingen met gegarandeerd resultaat.

Zo kan je bij hen terecht voor medische cavitatie - liposuctie zonder snijden -, medische laserbehandelingen voor een stralende huid en permanente ontharing. Medisch-esthetische behandelingen met cosmeceuticals (MEDEX en 4VOO-distinct man), medisch gespecialiseerde voetverzorging,... enzovoort.

Belangrijk hierbij is hun team van medewerkers die naast hun (para)medische achtergrond gekenmerkt worden door hun discrete en klantvriendelijke aanpak. Op deze bijzondere plek kom je dan ook volledig tot rust en word je met de uiterste zorg verwend in een aangenaam luxueus kader. 

 

Samen met mijn dochter heb ik een erg leuke dag gehad. We zijn er volgend jaar graag terug bij! Bedankt voor deze leuke belevenis.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics