Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

SAVE THE DATE: 23, 24 en 25 maart 2018! Drie dagen feest!

• 29-08-2017 in Beursnieuws

Kruis 23, 24 en 25 maart in je agenda aan, trommel al je vriendinnen op, bereken de kortste weg naar Flanders Expo Gent en laat je vervoeren door dit 100% vrouwelijke event.

Laat je inspireren…

Laat je tijdens deze feestelijke driedaagse meevoeren naar verre droombestemmingen of verleiden tot verrassende carrière wendingen, gadgets en hebbedingetjes. Echte fun & luxury fever!

Voel je mooi…

Fashion, accessoires, wellness, manicure, massage, een mooi bruin kleurtje, juwelen, en nog zoveel meer … Laat de fashion & beauty fever je verwennen en voel je mooi!

Voel je gezond…

De Goed Gevoel Ladies Fair is de ideale plek om je lichaam beter in evenwicht te brengen door de nieuwste gezondheidshypes, lekker en gezond eten en een strakker lichaam. Laat de healthy fever toeslaan!

Voel je thuis….

Steel het parfum van verse kruiden, ontdek de authenticiteit van artisanale producten in een huiselijke sfeer! Ontdek de nieuwe interieurtrends, met een ‘glaasje lekker’ in de hand! Een ware cooking en cosy fever!

Benieuwd naar wat je nog meer op de Goed Gevoel Ladies Fair kan ontdekken?

Volg ons ook op Facebook of via Instagram!  Like us, share us, inspire us!

 

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics