Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

'Save the date'... voor het ultieme geniet-moment voor jou en jouw vriendinnen!

• 24-02-2019 in Beursnieuws

Staat 29, 30 en 31 maart 2019 al met fluo in je agenda? Zo nee, dan is het nu de moment om dat te doen. Je kan dan drie dagen samen genieten van shoppen, beautybehandelingen, een wijntje of een fruitige gin op een terras, lekker eten en de nieuwste trends spotten. Zien jullie het al voor jullie? Noteer de data in je agenda, spreek af met je vriendinnen en kom ons ontdekken! 

Kom je onderdompelen in alles wat Goed Gevoel Ladies Fair te bieden heeft…

Voel je mooi

Maak kennis met nieuwe trends in make up, mode, gelaatsmaskers, schoonheidsproducten en pijnloos ontharen. Laat je met raad en daad bijstaan met kleur- en stijladvies, garderobeplanning en personal shopping. Maak kennis met de oase van water en vuur uit de saunawereld.

Voel je thuis

Samen met onze exposanten creëren we een warm thuisgevoel: de geur van koffie, een lekker kopje thee en versgebakken brood, gezellig proeven en kokerellen met het hele gezin, vernieuwende lekkernijen, bad- en huishoudlinnen, hippe woondecoraties, sfeervol groen en onmisbare interieurspulletjes… Alles om je thuis te voelen!

Voel je geïnspireerd

Maak kennis met nieuwe trends in make up, mode, gelaatsmaskers, schoonheidsproducten en pijnloos ontharen. Laat je met raad en daad bijstaan met kleur- en stijladvies, garderobeplanning en personal shopping. Maak kennis met de oase van water en vuur uit de saunawerel.

Voel je gezond

Heb je ‘goesting in gezondheid’? Een fit lichaam in balans? Ontdek hoe je gezond kan afslanken met groene koffie en hoe je in een mum van tijd een lekker gezond ontbijt op tafel kan toveren.
Vleesvariaties zonder vlees, het zuiverste water uit IJslandse bronnen, natuurlijke vitamines, mineralen en voedingssupplementen, een deugddoende massage, meer energie dankzij juwelen, duurzame verzorgingsproducten, … Alles om jezelf en anderen blij te maken!

Je goodiebag wordt voor jou klaar gezet!

Elke bezoekster krijgt een goed gevulde goodiebag vol leuke spulletjes, gadgets, kortingsbons, herinneringen aan de beurs om thuis verder te genieten!

Tickets

Klik hier en koop nu je Goed Gevoel Ladies Fair tickets.  Je geniet meteen van een voordeeltarief!

 

"De toekomst kan mooier opbloeien dan het verleden! "

George Sand, Franse schrijfster
Web design en development by Lavagraphics