Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Surplus Boutique: kies je eigen stijl en omarm jouw vormen

• 17-01-2018 in Voel je mooi

Surplus Boutique staat voor kwaliteit. Niet enkel voor een kwaliteitsvol en zorgvuldig samengesteld assortiment, maar ook voor quality time.Voor jezelf te verwennen, te ontplooien en te omarmen. Kortom: voor jezelf zijn.

Bij Surplus kan je terecht voor elegante, stijlvolle en comfortabele mode van maat 42 tot 54. Doordachte pasvormen en stoffen in functie van vrouwelijke vormen zorgen voor het juiste slankmakende effect.

Surplus gaat voor jou op zoek naar collecties en merken die zich speciaal richten op grotere maten, maar toch modieus en stijlvol zijn. Een greep uit hun assortiment? Passioni, Pure by Lucia, Sallie Sahne, Elena Miro, Domina, Amania Mo, Ten ways to be, Four Roses, Frapp, Frank Lyman en Via Appia Due. Zowel jong als oud kan bij hen terecht voor premium plussize-merken voor elke gelegenheid met een mogelijkheid tot aangepaste make-up en stylingadvies. De stylistes van Surplus gaan samen met jou op zoek naar de look die jouw persoonlijkheid laat stralen. Maak kennis met Surplus tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair!

 

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics