Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

     

Terra Noble

• 04-01-2018 in Voel je thuis

Terra Noble is al jaren gepassioneerd door voeding en in het bijzonder de bewaring ervan. Wat in de jaren 1960 begon als een kleine handelaar in fijne vleeswaren, groeide al snel uit tot een speciaalzaak vol kwaliteitsvolle producten met passie bereid.

Na enkele jaren alle mogelijke producten en manieren te ontginnen gingen ze op zoek naar nieuwe producten. Hun oog viel op Spanje en Portugal, met zijn oneindige rijkdom aan tapas en cocktails. 

TAPAS
Geen aperitief kan zonder! Zij delen deze mening en zijn nog steeds verbaasd als mensen chips of nootjes op tafel zetten. Want dankzij enkele makkelijke tapas kan u uw gezelschap betoveren en hen een onvergetelijke avond bezorgen. Ze gingen op zoek in alle windstreken naar de perfecte tapas die jullie in een handomdraai zelf kunnen klaarmaken. Het resultaat is een mengeling van Zuiderse delicatessen die bereid zijn met verse, kwaliteitsvolle ingrediënten.

BESTE SANGRIA
Wat drink je best op een zwoele zomeravond? Volgens Terra Noble gaat er niets boven een goedgevuld glas Sangria. Want dankzij de lekkernij aangevuld met vers fruit haal je pas echt de zomer in je glas! 

Terra Noble is exclusief verdeler van Lolea Sangria. De unieke smaak van deze sangria zorgt ervoor dat je je glas enkel nog hoeft te garneren met een schijfje appelsien, limoen, citroen of aardbei om te genieten van deze sangria!

 

Samen met mijn dochter heb ik een erg leuke dag gehad. We zijn er volgend jaar graag terug bij! Bedankt voor deze leuke belevenis.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics