Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

The Color Studio: stralend mooi door baanbrekende, veilige technieken

• 06-02-2018 in Voel je mooi

Zorgeloze, permanente schoonheid, dat is de missie van The Color Studio.
The Color Studio levert ondertussen al meer dan 20 jaar topkwaliteit en wordt beschouwd als dé specialist inzake permanente make-up, dermatografie, Osé wimperverlenging en Osé semipermanente mascara. Met praktijkgerichte opleidingen geven ze die specifieke kennis ook door aan tal van onafhankelijke schoonheidsspecialistes. Ook voor leuke make-up workshops kan je bij The Color Studio terecht.

Naar aanleiding van de Goed Gevoel Ladies Fair lanceert The Color Studio een wedstrijd waarbij je een gratis behandeling Wimperlifting Réocils kan winnen. Zo krijgen je wimpers een krulling met een prachtig, natuurlijk resultaat dat tot 6 weken mooi blijft.

Hou voor deze wedstrijd zeker hun Instagramprofiel The Color Studio Belgium in de gaten of ga eens langs op hun stand tijdens de beurs!

Wil je je wimpers zelf een boost geven? Het wimperserum Revive Lashes verdikt en verlengt je wimpers met de meest spectaculaire resultaten na 3 maanden. Het enige wat je hiervoor moet doen is het serum dagelijks voor het slapengaan aanbrengen. 

Voor meer info kan je terecht op info@the-color-studio.be of op hun stand tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair. 

 

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics