Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Thee met een verhaal

• 24-01-2017 in Voel je thuis

Niet zomaar thee, maar ook thee-tijd met jezelf. Dat is wat Jess Van Humbeeck, gecertifieerd theesommelier, met de wereld wil delen. Thee is zo veel meer dan de op een na meest gedronken drank ter wereld. Voor Jess is het een levensstijl geworden. In haar zoektocht naar kwaliteitsthee, begon ze 2 jaar geleden het kleinschalige Matsici. Matsici stond voor de namen van haar kindjes: Matteo, Simon en Ciara. Omdat Matsici niet zo veel zegt, veranderde ze de naam een jaar geleden in Thee met een Verhaal. Aangezien ze haar kwaliteitsthee zelf importeert, kent ze de verhalen van de mooie theesoorten die je bij haar vindt.

 

Zo kent ze de Japanse theeplantage van haar matcha (uit Uji, Kyoto) door en door, en ook de Chinese en Indische theeboeren met wie ze contact heeft leveren unieke, mooie theesoorten. Sinds kort heeft ze ook een samenwerking opgestart voor thee uit Malawi. Stuk voor stuk pareltjes. “Thee is een studie voor het leven. Het draait niet enkel om de thee, maar ook om dat moment voor jezelf. Voor mij is het een soort meditatie geworden.” Heb jij al eens een Chinese theeceremonie meegemaakt? Ken jij de theeclub (www.theeclub.be) al? Ontdek ze op de Goed Gevoel Ladies Fair.

Wist je trouwens dat Jess ook Or Tea? verkoopt die je eveneens op de Goed Gevoel Ladies Fair kunt terugvinden? Niels en Stijn geven er ook workshops!

 

Super genoten van de beurs! Dankjewel... de beurs heeft zijn naam niet gestolen. Je komt er buiten met een super gevoel!

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics