Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Turtle gelooft dat een blijere wereld begint aan tafel!

• 15-01-2018 in Voel je gezond

Een goed begin is het halve werk. Heerlijke havermout als ontbijt geeft het hele gezin een gezonde boost. Turtle Porridge is volledig biologisch en zoet van nature. Zorgvuldig geteeld zonder schadelijke stoffen en ecologisch verpakt zonder bewaarmiddelen en toegevoegde suiker. Rijk aan vezels en trage koolhydraten.

 

In elke doos Turtle Porridge Bio stoppen ze veel liefde voor jouw lichaam en oneindig respect voor onze planneet.

Met water of een beetje koe-, soja-, rijst- of amandelmelk tover je in een-twee-drie een smeuïge en licht verteerbare warme pap. Ook ongekookt, gewoon met een beetje koude melk of yoghurt erbij, geeft Turtle Porridge Bio je urenlang een zalig verzadigd gevoel. 

Je kiest uit zes smakelijke organic mixen met een positief effect op je energie, humeur en cholesterol. Drie versies zijn volledig glutenvrij, speciaal voor mensen met een extra gevoelige spijsvertering.

Turtle porridge is graag de stevige basis van jouw superdag. Ontdek hun assortiment op de Goed Gevoel Ladies Fair en geniet ervan!

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics