Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Tutti Passi & Upper at Home: stijlvol genieten

• 30-11-2017 in Laat je inspireren

Ontdekken, voelen, ruiken,… Genieten van erotiek begint bij weten wat je leuk vindt. 


 

De shop is ontstaan uit het succes van de demonstratieavondjes “Upper at Home”: homeparty's die vrouwen op een leuke en leerrijke manier laten kennismaken met het hele scala aan speeltjes, sensuele massageproducten en grappige gadgets.

In de vrouwvriendelijke ‘prikkelshop’ Tutti Passi, waar dames en koppels van alle leeftijden kunnen binnenstappen zonder ‘gêne’, staan ervaren verkoopsters je bij in het ontdekken van designspeeltjes, sensuele massagecrèmes of afrodisiacum oliën. Je vindt hier alles om elke dag Valentijn te vieren!

Door de samenwerking tussen Tutti Passi en Upper at Home is de mogelijkheid gecreëerd om naast de avondjes een extra platform te voorzien om vragen te stellen en de nodige informatie te bekomen. Het verkoopteam, met uitsluitend dames, is zeer behulpzaam en genoot van de nodige opleidingen en ervaring om vragen, onzekerheden en soms ook onwetendheden in een ander daglicht te plaatsen en mogelijke oplossingen aan te reiken. De Tutti Passi shops vind je in Antwerpen, Gent en Leuven en zijn zeer toegankelijk en open. Je vindt er mooie, elegante designspeeltjes van gerenommeerde merken die gebruik maken van de nieuwste technologische snufjes. 

Tevens biedt Tutti Passi tal van verzorgingsproducten aan. Het uitgebreide assortiment bevat zowel etherische en afrodisiacum oliën als stimulerende intieme crèmes, massagekaarsen, knisperende mousses, en nog zoveel meer dat het ontdekken waard is. Tutti Passi is een winkel waar je zintuigen op alle manieren worden geprikkeld: pluimpjes, sensuele kamerparfums, blinddoeken, zweepjes, sexy lingerie, een prachtige collectie Venetiaanse maskers, leuke geschenkjes en hebbedingetjes met een knipoog naar sensualiteit. Je kan het allemaal bekijken, aanraken, ruiken en zelfs proeven. 

Nieuwsgierig? Kom eens langs op de stand van Upper at Home & Tutti Passi! Je ontdekt er bovendien een revolutionair nieuw artikel: de roemruchte 'Fontaine de Jouvence'!

 

Samen met mijn dochter heb ik een erg leuke dag gehad. We zijn er volgend jaar graag terug bij! Bedankt voor deze leuke belevenis.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics