Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

VerSchil – training & coaching met ondersteuning van paarden

• 14-03-2018 in Laat je inspireren

VerSchil inspireert, begeleidt en harmoniseert adhv workshops, trainingen, groepscoaching en 1-op-1 coaching. Door het inzetten van de V.E.R.S.C.H.I.L. methode en het leren van paarden kom je snel en efficiënt bij de kern jouw "pijn" of "probleem" en tot jouw gewenste resultaat.

 

Wil je beter leren communiceren? Anders omgaan met jouw emoties? Werken aan jouw zelfvertrouwen? Patronen leren herkennen en doorbreken? Anders leren omgaan met stress? Jouw angsten aanpakken? Een gezonde mindset ontwikkelen waardoor je jouw doelen bereikt? je assertiever leren uiten, met respect voor de ander? Jouw grenzen leren bewaken?            

Kom dan de meerwaarde van paarden ontdekken op onze stand en maak kennis met de V.E.R.S.C.H.I.L. methode.

 Caroline De Vos, samen met haar paarden, ondersteunen jou (particulier, ondernemer en jouw medewerkers) bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en effectieve communicatie, zodat jouw zelfvertrouwen een boost krijgt en je een mindset ontwikkeld voor succes.

Coaches, begeleiders en therapeuten maken het V.E.R.S.C.H.I.L. waardoor ze meer diepgang verwerven met hun cliënten, zich onderscheiden van de massa en een bloeiende praktijk uitbouwen.

Leren van paarden biedt een absolute meerwaarde. Ze beschikken over enkele eigenschappen die waardevol kunnen ingezet worden tijdens begeleidingen en trainingen. Dit is coaching en training met een twist die innerlijke rust brengt, confronteert waar nodig, zorgt voor diepgaande inzichten en blijvende verandering teweeg brengt.

 

 

Ook dit jaar was GGLF alweer fantastisch. De heerlijke me-time heeft mijn batterijen terug helemaal opgeladen. Bedankt dames van de organisatie en tot volgend jaar!

 Hélène
Presskit Web design en development by Lavagraphics