Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

     

Wist-je-datjes en culinaire hoogstandjes

• 23-01-2017 in Beursnieuws

TIjdens de Goed Gevoel Ladies Fair nemen we je mee op een culinaire ontdekkingstocht met als eindbestemming een wondere wereld vol verfijnde streekproducten en heerlijke food. Maar...

Wist je dat marshmallows ontstaan zijn als medicijn? Marshmellows, die vind je bij  Baru.

Wist je dat de Romeinse keizer Nero zijn slaven in de zomer de bergen in stuurde om sneeuw te gaan halen? Die sneeuw zoette hij dan met honing en vruchtensap en het werd zijn “geheime recept” van ijs.

Voor lekker ijs daar hoef je nu echt de bergen niet in, dat vind je bij Ijsboerke.  In de ijskast is er natuurlijk ook plaats voor andere heerlijkheden. Op de stand bij  Bofrost  kan je 360 lekkere diepvriesspecialiteiten ontdekken.

Wist je dat Mexicanen sprinkhanen eten als snack en men in Colombia in de bioscoop knapperige parasolmieren eet? Maar misschien geef je toch wel de voorkeur aan een andere gezonde snacks. :) Een appel bijvoorbeeld, of een aardbei van bij Enzafruit en Hoogstraten. Op de Goed Gevoel Ladies Fair liggen ze versgeplukt op jullie te wachten. Of zo een lekker koekje misschien van Jules Destrooper?

Wist je dat je van blauwe druiven ook witte wijn kunt maken? Vraag het maar aan Vins de Caractère! Of heb je het liever ietsje straffer? Kom de gins en andere lekkere sapjes proeven! Intriguing Brands zal met een uitgebreid aanbod aanwezig zijn.

En wist je dat je, als je mond in brand staat van die hete spaanse peper,  je beter iets zoets kunt drinken? Zoals bijvoorbeeld een (fruit)sap van Verhofstede of D-Drinks, gemberdrank van Gingerlove of super food sap van Martera. ¾ OZ.Tonic levert handgemaakte siropen om de aroma’s in de sterke drank waar ze mee gemengd worden te versterken.

Helemaal de gezonde tour kunnen jullie opgaan met: The Herborist, Soria Bel, Purasana, Svensson, Train de vie (glutenvrije en lactosevrije producten), Buenobio (ontdekkingsboxen gevuld met uitsluitend bio en natuurlijke producten) en Keypharm (Superfoods en beautyfoods)

 

 

Ik nam mijn 17- en 21-jarige dochter mee. We vonden het top en hebben genoten van alle verwennerij! Terwijl ze alle aanwinsten uitpakten, was de reactie meermaals: 'volgend jaar gaan we weer hé mamsie!'

 Sandra
Presskit Web design en development by Lavagraphics