Hoe geraak je er?

Locatie

Flanders Expo in Gent

Maaltekouter 1 

9000 Gent

 

Met de wagen

Flanders Expo is makkelijk te bereiken met de wagen en ligt direct aan de afrit 14 van de E40 tussen Brussel en Oostende.

PARKEREN
Flanders Expo beschikt over een grote bezoekersparkeerplaats. Het parking-ticket dient gekocht te worden aan de automaten op de parking zelf aan het evenemententarief van € 5 per dag

Hier kan je alvast een animatiefilmpje bekijken met de route naar parking B en C.

Voor meer details over parkeren (en gratis parkeerplaatsen voor mensen met een beperking) kan je terecht op de Flanders Expo website!

 

Openbaar vervoer

U wil graag met het openbaar vervoer naar de Goed Gevoel Ladies Fair? Uitstekend idee! Plan gewoon je reis tot aan het treinstation Gent Sint-Pieters. Wist je dat je op zaterdag en zondag gebruik kan maken van een voordelig weekendbiljet?

Aan het station neemt u tramlijn 1, Flanders Expo is de eindhalte en stopt direct voor Hal 1 waar u meteen de ingang naar de Goed Gevoel Ladies Fair kan vinden.

Van het station tot aan de expohallen ben je hoogstens een achttal minuutjes onderweg en omdat tramlijn 1 zowat om de 10 minuten vertrekt, hoef je dus nooit lang te wachten.

Liever met de fiets? Dan kan je ook gebruik maken van een coole blue-bike! Je vindt de blauwe fietsen direct aan het station.

Route berekenen

" Als je iets in de solden koopt, heb je eigenlijk geld verdiend ...toch? "

Goed Gevoel Magzine
Web design en development by Lavagraphics