Exposanten

Accent

Stand: Inspiratie 509  

‘Breaking habits’ staat centraal op de Goed Gevoel Ladies Fair en dat is op de stand van Accent niet anders. Je kan je leven radicaal (of iets subtieler) omgooien door een nieuwe sport uit te proberen, anders te gaan eten, af en toe een meditatiemoment in te lassen, maar heb je er al eens bij stilgestaan dat je job ook een gigantische impact heeft op hoe je je voelt?

Wie zichzelf steeds vaker uit bed moet sleuren om naar het werk te gaan, kunnen we alleen maar aanraden om eens langs te komen op onze Accent stand. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers zullen je met open armen ontvangen voor een fijne babbel en professioneel advies. Samen met jou gaan ze op zoek naar jouw interesses en kwaliteiten, zodat je nadien misschien vastberaden bent om dan tóch eens die sprong te wagen naar een nieuwe job die je (opnieuw) energie geeft. Mocht je dat wensen, dan kunnen we na het oriënterende gesprek meteen enkele concrete vacatures overlopen die bij jouw profiel passen.

Ben jij best tevreden met je huidige, professionele situatie? Ook dan loont het zeker en vast de moeite om eens langs te komen, want je kan er ook te weten komen wat de toekomst voor jou in petto heeft… Veel meer info geven we nog niet prijs, dus kom zeker eens een kijkje nemen op de stand van Accent!

"Het kan zijn dat het de haan is die kraait , maar het is de kip die de eieren legt. "

Margaret Thatcher
Web design en development by Lavagraphics