Exposanten

Body2Win

Stand: Gezond 702  

Body2Win is een producent van afslank- en beautyproducten op basis van exclusieve plantenextracten. Al onze producten worden verrijkt met extract van de Lagerstroemia plant. Die ondersteunt het afslanken en zorgt voor het behoud van een normale bloedsuikerspiegel. We bieden verschillende afslankprogramma’s aan naarmate hoeveel je wilt afvallen. Onze maaltijden bestaan uit pannenkoeken, havermout, dranken, omeletten, soepen, sauzen, purees en dessertjes. Aanvullend hebben we een heel scala aan voedingssupplementen die je nog meer doen stralen! Stralen doe je trouwens niet enkel door slank te zijn en blijven, maar ook door gebruik van de juiste beautyproducten. Ons assortiment bestaat uit dag- en nachtcrèmes, toners, gezichtsreinigers en nog veel meer!

Kom snel bij ons langs voor een gratis afslankanalyse of een lekker hapje, bereid door niemand minder dan Peter Van Asbroeck!


Onze producten worden verdeeld door een netwerk van partners. Onze partners vormen een hecht en tof team! Daarnaast word je als partner professioneel ondersteund door tal van opleidingen en organiseren we leuke activiteiten. Je verdient snel een centje - of heel wat centjes - bij zonder als zelfstandige aan de slag te gaan. Daarbij komt het leuke gevoel dat je krijgt wanneer je mensen ziet groeien en opnieuw stralen!

Hou jij aan het einde van je loon nog een stuk maand over en help je ook graag anderen?
Dan is het Body2Win partnership misschien wel iets voor jou!

Contactgegevens

Website: www.body2win.com

" Als je iets in de solden koopt, heb je eigenlijk geld verdiend ...toch? "

Goed Gevoel Magzine
Web design en development by Lavagraphics