Exposanten

Lombardia Drinks

Stand: Gezond 701  

Lombardia Drinks, Belgisch familiebedrijf
Producent van heerlijke en weldoende bio dranken
Met heel veel passie zetten wij op een duurzame manier de kracht van de natuur in om uw welzijn en gezondheid te ondersteunen.

Of u nu gewoon een pure gemberdrank lust, dan wel wil detoxen, nood heeft aan meer energie, beter wil slapen of - en dit is zowat ons paradepaard geworden de voorbije 12 maanden - op een gezonde en gemakkelijke manier wil vermageren met SkinnyLove….

Ontdek op stand ….. ons uitgebreid gamma heerlijke en weldoende producten. Kom ze gratis proeven en krijg extra informatie en persoonlijk advies op maat.

Onze producten zijn biologisch en/of fair trade gecertificeerd. Bovendien ondersteunen wij actief Rikolto (vroeger Vredeseilanden), zodat de boer die onze biologische ingrediënten kweekt er ook een eerlijke prijs voor krijgt.

Want bij Lombardia Drinks start alles met respect en liefde voor onszelf (gezondheid), voor elkaar (solidariteit) en voor onze planeet (duurzaamheid). Die duurzaamheid is levensbelangrijk om de toekomst van onze kinderen te beschermen en hen de beste kansen te bieden.

Echt ecologisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen is meer dan een juiste tendens. Het maakt centraal deel uit van het DNA, van de visie en missie van ons bedrijf en onze producten.

Contactgegevens

Website: lombardiadrinks.com

"Een droom die je alleen droomt, is maar een droom. Een droom die je samen droomt, is realiteit! "

Yoko Ono, Japanse kunstenares
Web design en development by Lavagraphics