Exposanten

Yogi Tea

Stand: Gezond 717  

YOGI TEA® FEEL GOOD, BE GOOD, DO GOOD

In 1986 werd in Europa als pionier op de markt van de “wellness-thee” geïntro­duceerd en is sindsdien één van de meest succesvolle kruiden- en specerijentheeën in Europa.
Sinds onze oprichting in de jaren zeventig nemen wij bij YOGI TEA® sociale en biolo­gische verantwoording voor mens, milieu en natuur op ons. Onze ayurvedische kruiden-en specerijentheeën bevorderen de harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Zonder de hoogwaardige ingrediënten uit gecontroleerde biologische teelt, die we van boeren uit de gehele wereld betrekken, zou dit alles niet mogelijk zijn. Daarom ondersteunen wij via partners in de teeltgebieden diverse duurzame projecten.

Daarnaast zetten we ons in voor de duurzame ondersteuning en stimulering van hulpbehoevende mensen op de gehele wereld. Vooral kinderen, die op zichzelf zijn aangewezen en te klein zijn, om zichzelf te helpen, hebben bijzondere hulp nodig. Daarom ondersteunt YOGI TEA® diverse projecten, die zich liefdevol om kinderen in nood bekommeren en hen blijvend ondersteunen. Naast ons mondiale engagement helpt YOGI TEA® diverse instellingen voor hulpbehoevende mensen, evenals welda­digheidsevenementen “in de buurt” door het verstrekken van goederen, sponsoring en daadkrachtige ondersteuning ter plaatse.

Contactgegevens

Website: www.yogitea.com

" Als je iets in de solden koopt, heb je eigenlijk geld verdiend ...toch? "

Goed Gevoel Magzine
Web design en development by Lavagraphics